Sunday, October 25 2020

Next Live Broadcast In:

Sunday October 25, 2020 10:00:00 CDT

Duminică, 25 Octombrie, la Biserica Creștină Baptistă Română din Chicago:

Dimineața, de la orele 10AM, vom fi conduși în închinarea prin cântare si rugăciune de tinerii Bisericii. Va cânta Corul Tinerilor. Pastorul Alex Herlo ne va împărtăși un scurt mesaj în lb. Engleză, inspirat din Coloseni 1:15-20.

Tema dimineții este: Hristos, Stânca Veacurilor! Christ, The Solid Rock on which we stand.

Predica are ca text inspirațional pasajul din Matei 7:21-29, un mesaj intitulat: Diferența o face Temelia/ The Difference is the Foundation.

Seara, timpul de închinare al Bisericii începe la orele 6PM. Grupul Familiilor (Faithful Families) ne va conduce în închinare prin cântare.

Predica este un nou episod din seria: De ce este Biserica Esențială? De data aceasta, tema mesajului este Rețeaua Bisercii/ The Church Network.

Vă așteptăm cu mare drag și vă reamintim că în această perioadă, toate serviciile Bisericii, cu participare publică se desfășoară cu respectarea recomandărilor de protecție, pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid19.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O nouă Clasă de Cateheză, în vederea unui nou Botez, la Biserica Creștină Baptistă Română din Chicago:
Domnul e bun cu noi, cu Biserica Lui, cu comunitatea românilor americani din zona orașului Chicago!
Încă o dată, El ne conferă oportunitatea de a ne bucura de rodul suferințelor Sale de la Calvar și de a pregăti un nou serviciu de botez.
Chiar de Joi, 8 Octombrie, de la orele 6:30 PM, demarăm o nouă clasă de cateheză, cu participare în persoană. Dacă locuiesti în zona noastră, dacă L-ai primit pe Isus în inima ta, ca Mântuitor și Domn, dacă ai înțeles că credința din inimă trebuie mărturisită public,c în apa botezului, pentru noi e o mare bucurie să te putem primi, să te putem înscrie, să te putem vedea și pe tine, alăturându-se celor ce au decis deja să facă pasul acesta.
Așadar, cu ajutorul Domnului, începem chiar de Joi, 8 Octombrie, de la orele 6:30 PM, în locașul Bisericii.
Vă reamintim că în această perioadă, toate întrunirile Bisericii, cu participare publică, se desfășoară cu respectarea recomandărilor stipulate în Ghidul de Instrucțiuni pentru Comunitățile de Credință (Interim Guidance for Communities of Faith), aprobat la nivel federal de CDC, în urma Ordinului Executiv al Președintelui Statelor Unite, precum și în Ghidul pentru Casele de Închinare (COVID-19 Guidance for Places of Worship and Providers of Religious Services), publicat la nivelul statului Illinois.
Vă așteptăm cu mare, mare drag! Soli Deo Gloria!

 
 
 
 
 
 

RBA Convention Postponed to 2021CONVENȚIA BISERICILOR CREȘTINE BAPTISTE ROMÂNE DIN SUA ȘI CANADA DE LA CHICAGO, AMÂNATĂ PENTRU TOAMNA ANULUI 2021

Dragi frați și surori în Domnul Isus Hristos, distinși prieteni ai Bisericii Baptiste Române din Chicago

Miercuri, 29 Aprilie 2020, a avut loc întrunirea Comitetului Executiv al Asociației Bisericilor Creștine Baptiste Române din SUA și Canada.

Datorită contextului generat de pandemia de Coronavirus, Comitetul Executiv al Asociației a decis în unanimitate amânarea Convenției de la Chicago pentru toamna anului 2021

 
 
Copyright © 2020 Romanian Baptist Church of Chicago. All Rights Reserved.