Sunday, October 25 2020

Next Live Broadcast In:

Sunday October 25, 2020 10:00:00 CDT

O nouă Clasă de Cateheză, în vederea unui nou Botez, la Biserica Creștină Baptistă Română din Chicago:
Domnul e bun cu noi, cu Biserica Lui, cu comunitatea românilor americani din zona orașului Chicago!
Încă o dată, El ne conferă oportunitatea de a ne bucura de rodul suferințelor Sale de la Calvar și de a pregăti un nou serviciu de botez.
Chiar de Joi, 8 Octombrie, de la orele 6:30 PM, demarăm o nouă clasă de cateheză, cu participare în persoană. Dacă locuiesti în zona noastră, dacă L-ai primit pe Isus în inima ta, ca Mântuitor și Domn, dacă ai înțeles că credința din inimă trebuie mărturisită public,c în apa botezului, pentru noi e o mare bucurie să te putem primi, să te putem înscrie, să te putem vedea și pe tine, alăturându-se celor ce au decis deja să facă pasul acesta.
Așadar, cu ajutorul Domnului, începem chiar de Joi, 8 Octombrie, de la orele 6:30 PM, în locașul Bisericii.
Vă reamintim că în această perioadă, toate întrunirile Bisericii, cu participare publică, se desfășoară cu respectarea recomandărilor stipulate în Ghidul de Instrucțiuni pentru Comunitățile de Credință (Interim Guidance for Communities of Faith), aprobat la nivel federal de CDC, în urma Ordinului Executiv al Președintelui Statelor Unite, precum și în Ghidul pentru Casele de Închinare (COVID-19 Guidance for Places of Worship and Providers of Religious Services), publicat la nivelul statului Illinois.
Vă așteptăm cu mare, mare drag! Soli Deo Gloria!

 
 
 
 
 
 
Copyright © 2020 Romanian Baptist Church of Chicago. All Rights Reserved.